DE BIEREN

Wij brouwen diverse bierstijlen. Bijna al onze bieren hebben – zo ver als de bierstijl dit toelaat – een extra bitter, die telkens mooi gebalanceerd wordt met frisse (droog)hoppen, kruiden of vruchten. Hierdoor zijn de bieren toegankelijk en goed doordrinkbaar. Wij maken zo mogelijk gebruik van seizoens- en streekproducten bij het maken van onze craftbieren. Hierdoor zijn sommige bieren slechts een gedeelte van het jaar beschikbaar. Hieronder vind je een lijst met de bieren die onze brouwerij eerder produceerde. In de webshop vindt het je het actuele aanbod. 

 

 

Direct zien wat er nu verkrijgbaar is?

Hop Yeah!

Deze frisse, toegankelijke West Coast IPA heeft een goede combinatie aan Amerikaanse en Nieuw-Zeelandse hoppen. De fruitige en bloemige aroma’s maken dit een perfect doordrinkbare IPA met een droogbittere, citrus-achtige afdronk.

Iron Inventory

Een amberkleurige ale met karamelbitters en een zachte afdronk. Door de zachte, zoete aroma van de Mosaic drooghop worden de sterkere karamelbitters mooi gebalanceerd.

Sterk Verhaal

Een Belgisch blond bier met een typisch klassiek mout en hop karakter.

Battersea Boatswain

Een frisdonkere English Porter met tonen van chocolade en koffie, uitgedaagd door de citrus-achtige frisheid van de Amerikaanse Citra hop. In de verte een hint van rookmout te herkennen. Door het lagere alcoholpercentage toegankelijker dan de klassieke Porter.

Bokkenpiloot

Deze amber weizenbock gemaakt met walnoten is perfect voor een donkere herfstdag. De aardse tonen van de walnoot gaan perfect samen met de combinatie van geroosterde mouten. 

The Yule Cat Porter

Deze donkere chocolade porter is een echte kerstklassieker. Gemaakt met geroosterde hazelnoot en gebrande mouten.

Father Knows Best

Een ode aan vaders en alle wijsheden die ze ons meegeven. Deze klassieke abdijstijl tripel is kruidig en bitterzoet. 

Fratelli

Een fris bittere saison met citroengras en kruidige hoppen.

Lemon Loose Cannon

Eén van onze seizoensbieren. Deze kruidige Saison wordt gemaakt met verse citroenen en limoenen. De perfecte dorstlesser voor bij de eerste voorjaarszon.

nl_NLNL